Baza znanja

ODABERITE SUSTAV:

Često postavljana pitanja

Pitanja i odgovori po kategorijama. Izaberite kategoriju da pročitate pitanja i odgovore koje smo pripremili za vas. Najvažniji odgovori su dostupni na ovoj stranici. Ako ne možete pronaći odgovor na postavljeno pitanje, molimo da nas kontaktirate!


Opšta pitanja

Kako da instaliram sistem na računar?

Sistem nije potrebno instalirati na svom računaru. Sistem se nalazi u oblaku i može se pristupiti sa bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu; računara, tableta, pametnih telefona i drugih uređaja.

Kada mogu početi koristiti sistem?

Sistem može početi koristiti čim završite narudžbu. Nakon uspješne registracije primit ćete e-mail sa pristupnim podacima i daljnje instrukcije za rad u sistemu.

Kako personalizirati svoj sistem?

Sistem se personalizira putem korisničkog sučelja. Personalizirati možete svoje osobne podatke, informacije o društvenim mrežama, promijeniti logo na početnoj stranici sistema, promijeniti logo u zaglavlju prilikom štampanja dokumenata u PDF formatu i vlastiti dizajn članske karte.

Da li je sistem kompatibilan sa karticama?

Sistem je prilagođen za rad sa svim vrstama članske karte, one jednostavne sa članskim brojem, kartama sa barkodom, magnetnom trakom ili beskontaktnim kartama. Također fotografiju korisnika možete preuzeti direktno sa Web kamere, kamere na tabletu ili smartphonu!


Kakva je korist sistema za vođenje članovima?

Kome je namjenjen sistem za evidenciju članova?

Sistem se može koristiti od strane svih koji su u potrebi za evidencijom članova. Prilagodljiv gotovo na sve zahtjeve pa ga osim udruženja mogu koristiti i druge organizacije, fundacije, savezi, društva, sportski i drugi klubovi.

Čemu služi sistem?

Sistem za evidenciju članova prvenstveno služi za zakonski ispravano i kvalitetno upravljanje vašim članovima. Da zadovolji sve vaše potrebe u dogovoru sa vama ćemo ga prilagoditi upravo onako kako Vi želite.

Koje su mogućnosti sistema?

Pored upravljanja i praćenja statusa članova (aktivni ili ne aktivan) sistem vam dozvoljava da pohranite datoteke, kao što su prijavni obrazac, kopija lične karte, pasoša, medicinsku dokumentaciju i druge datoteke. U sistemu postoji i mogućnost čuvanja bilješka o svakom članu. Također vam omogućava da štampate popis evidencije članova prema različitim kriterijima, te članske kartone i članske kartice.

Da li se sistem može nadograditi u skladu sa mojim potrebama?

Postoje dodatne aplikacije koje se mogu instalirati na vaš zahtjev, kao što je dodatak za slanje tekstualnih poruka direktno iz sistema. Također, sistem se može prilagoditi Vašim potrebama dodavanjem dodatnih polja.


Koliko košta sistema za evidenciju članova?

Sustav do 500 članova

Cijena sistema do 500 članova je 4.00 BMA mjesečno (40,00 BMA na godinu), sistem može koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem do 700 članova

Cijena sistema do 700 članova je 6.00 BMA mjesečno (64,00 BMA na godinu), sistem može koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem do 1000 članova

Cijena sistema do 1000 članova je 7.00 BMA mjesečno (79,00 BMA na godinu), sistem može koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem s neograničenim brojem članova

Cijena sistema s neograničenim brojem članova je 8,00 BMA mjesečno (95,00 BMA na godinu), sistem može koristiti više korisnika na više uređaja!

Koje su metode plaćanja sistema?

Sistem je moguće platiti po ponudi putem Western Union-a, kreditne ili debitne kartice putem Pay Pal-a.

Oglasi naših partnera