O nama

ODABERITE SUSTAV:

Naša organizacija

Ured u Dublinu

O nama

Organizacija NpoSoft je nevladina, neprofitna i nezavisna organizacija koja okuplja dobrovoljce iz bivše Jugoslavije. Poslujemo s ciljem automatizovanja administrativnih zadataka u radu svih organizacija čije poslovanje zahtijeva upravljanje i brigu o svojim članovima.

Finansiramo se isključivo prodajom naših aplikacija i online alata a prihodi od prodaje ulažu se u edukaciju naših članova i poboljšanje našeg sistema na zadovoljstvo svih naših kupaca.

NpoSoft Organizacija je osnovana 2012. godine, sjedište organizacije je u Irskoj, Dublin i trenutno radimo preko naših partnera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji , Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Dostignuće

Dostignuća

Od 2012. godine kroz naš obrazovni centar prošlo je više od 300 mladih sa visokom stručnom spremom koji su svoje znanje i vještine o novim tehnologijama usavršili volontiranjem u našem centru.

Čast i integritet

Čast i integritet

Čast i integritet su među najbitnijim moralnim vrijednosti društva. Ove moralne vrijednosti su izuzetno moćne, etičke, socijalne, duhovne, uobičajena snaga i moralne vrijednosti naše organizacije. Moć ovih vrijednosti se najbolje vidi od strane korisnika našeg sistema.

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje

Podizanje svijesti o važnosti društveno odgovornog poslovanja u organizacijama civilnog društva, sindikata i drugih udruženja naša su misija. Cilj je da se podsjetiti organizacije civilnog društva i drugih udruženja svrhu njihovog postojanja.

NpoSoft organizacija gotovo 90% prihoda od prodaje naših aplikacija i online alata vraća natrag društvu kroz naše ulaganje u obrazovanje mladih, pomažući drugim organizacijama i investicijama u nove tehnologije. Pomoću naše aplikacije i online alata, procijenili smo da su samo organizacije civilnog društva za print papira uštede na hiljade eura godišnje

Ured u Dublinu

Oglasi naših partnera

Naši klijenti