Најчесто поставувани прашања | НпоСофт

База на знаење

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМ:

Најчесто поставувани прашања

Прашања и одговори од категорија. Одберете категорија за да го прочитате прашања и одговори дека ние сме подготвени за вас. Најважно одговорите се достапни на оваа страница. Ако не го најдете одговорот на поставените прашања, Ве молиме контактирајте со нас!


Општи прашања

Бидејќи тоа е инсталирањето на системот на вашиот компјутер?

Системот не е неопходно да се инсталира на вашиот компјутер. Системот се наоѓа во облакот и може да се пристапи од било кој уред кој има интернет пристап; компјутер, таблет, паметен телефон и други уреди.

Кога ќе можам да почнаm да го користат системот?

Системот може да почнете да го користите веднаш штом ќе заврши на ред. По успешната регистрација ќе добиете e-mail со пристап до податоци и понатамошни инструкции за работа во системот.

Како да го персонализирате на системо?

Системот е персоналните преку вашиот кориснички интерфејс. Да го персонализирате на нивните лични податоци, информации за социјалните мрежи, промена на логото на насловната страница на системот, промена на лого во заглавјето на документите што се печати во PDF формат и да се воспостави дизајн свој картички членство.

Е систем компатибилен со карти?

Системот е прилагоден за работа со сите видови на членство картички, или оние што само со членство број, кредитни картички со баркод, магнетна лента или безконтактна картички. Исто така, корисниците може да го симнете сликата директно со веб камери, камери на таблета или смартпноне!


Што е системот на употреба за чување на членови?

Кој е системот на членови наменети ?

Системот може да се користи од страна на сите оние кои имаат потреба од членовите насоки. Персонализација речиси сите барања, освен од страна на здружението може да се користи од страна на други организации, здруженија, компании, спортски и други клубови.

Што е систем со цел да?

Системот за регистрација на членови првенствено служат на законски начин и квалитет на управување и следење на членовите и за да ги задоволи сите ваши потреби во консултација со вас ние ќе го изберете токму начинот на кој го сакаат тоа.

Што се систем на можностите?

Во прилог на управување и следење на статусот на припадниците (активен или не се активни) систем ви овозможува да ги чувате на датотеки како образец, копија од лична карта, пасош, медицинска евиденција и други датотеки. Во системот, постои и опција за чување на белешки за секој член. Исто така ви овозможува да печатите на листата на членови, според различни критериуми, членство картички и членските карти.

Може да се изгради на системот во согласност со моите барања?

Постојат додатоци кои може да се инсталира на ваше барање, како што се додавање на печатење HUB уплатница и покрај испраќање на текстуални пораки директно од системот. Исто така, системот може да се прилагодени на вашите потреби, како и додавање на дополнителни полиња.


Што е системот на цени?

Системот за 500 членови

Цена систем до 500 членови е 110,00 МКД месечно (1250.00 МКД годишно), системот може да се користи на повеќе корисници на повеќе уреди!

Sistemot za 700 členovi

Цена систем до 7400 членови е 170,00 МКД месечно (2000.00 МКД годишно), системот може да се користи на повеќе корисници на повеќе уреди!

Sistemot za 1000 členovi

Цена систем до 1000 членови е 210,00 МКД месечно (2500.00 МКД годишно), системот може да се користи на повеќе корисници на повеќе уреди!

Системот со неограничен број на членови

Цена систем со неограничен број на членови е 250,00 МКД месечно (3000.00 МКД годишно), системот може да се користи на повеќе корисници на повеќе уреди!

Кои се методите на платните системи?

Системот може да се платени од страна на плаќање понудени на банкарска сметка(во зависност од земјата), исплата, нудејќи им на Western Union (во зависност од земјата), кредитна или дебитна картичка - сите држави (PayPal).

Реклами на нашите партнери