Сите сакате да знаете за нашата организација | За нас

За нас

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМ:

Нашата организација

Канцеларија во Dablinu

За нас

Организација NpoSoft е невладина, непрофитна и независна организација која okrupnja волонтери од поранешна Југославија. Ние работиме со цел на автоматизирање на административни задачи во работата на сите организации чиј бизнис е потребна за управување и заштита на своите членови.

Ние ја финансираме исклучиво продажба на нашите апликации и онлајн алатки и средствата од продажбата да се инвестира во образованието на нашите членови и подобрување на системот за задоволување на сите наши клиенти.

Организација NpoSoft е основана во 2012 година, во седиштето на организацијата во Ирска, Даблин и во моментов ние работиме со нашите партнери во Хрватска, Србија, Словенија и Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Достигнување

Достигнување

Од 2012 година преку нашиот едукативен центар, помина повеќе од триста млади високо образовани експерти, кои имаат знаење и вештини за нови технологии совршенство од волонтирање во нашиот центар.

Чест и чесност

Чест и чесност

Честа и угледот се најважните моралните вредности на секое општество. Овие морални вредности се многу моќни возење, етички, социјални, духовни, обичајни моќ и моралните вредности на нашата организација. Моќта на овие вредности се смета за најдобар во бројот на корисници на системот.

Корпоративна општествена одговорност

Корпоративна општествена одговорност

Да се подигне свеста за важноста на корпоративната социјална одговорност во граѓанските организации, синдикатите и здруженијата на нашата мисија. Целта е да се потсетиме на граѓански организации и други здруженија на целта на нивното постоење. Да се подигне свеста за важноста на корпоративната социјална одговорност во граѓанските организации, синдикатите и здруженијата на нашата мисија. Целта е да се потсетиме на граѓански организации и други здруженија на целта на нивното постоење

Ние во NpoSoft, речиси 90% од продажбата на нашите апликации и онлајн алатки назад кон општеството преку инвестиции во образованието на младите луѓе, помагање на други организации, инвестиции во нови технологии. Преку употреба на нашите апликации и онлајн алатки проценето е дека само на граѓанските организации во печатење на различни заштеди документација на илјади евра.

Канцеларија во Даблин

Реклами на нашите партнери

Нашите клиенти