Карактеристиките на нашиот систем за членовите рекорд | за системот

За системотt

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМ:

Едноставен систем кој е секогаш при рака!

100% продуктивен и ефикасен, секогаш при рака, да пристапите на системот од било кој уред кој има интернет пристап!

Веројатно најлесниот и скоро сигурно единствен систем за евиденција на македонски јазик. Системот е прилагодлив на речиси сите барања, освен од страна на здружението може да се користи од страна на други организации, спортски и други клубови и сите други чија работа бара одржување членство.

Sistemot za registracija na členovi prvenstveno služat na zakonski način i kvalitet na upravuvanje i sledenje na členovite i za da gi zadovoli site vaši potrebi vo konsultacija so vas nie ḱe go izberete tokmu načinot na koj go sakaat toa.

Системот за регистрација на членови

Изберете систем за да одговараат на вашите потреби

ОСНОВНИ

МКД 110/месечно

или 1250 МКД годишно
 • ДO 500 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

ПРЕМИУМ

МКД 170/месечно

или 2000 МКД годишно
 • ДO 700 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

АДВАНЦЕ

МКД 210/месечно

или 2500 МКД годишно
 • ДO 1000 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

ГОЛД

МКД 250/месечно

или 3000 МКД годишно
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ЧЛАНОВА
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

Проверете зошто нашата систем е избран над 1000 различни асоцијации

 • HR825
 • BIH65
 • RS261
 • SI9
 • ME23
 • INT3

Možnosti za našiot sistem

Подобрена инфраструктура

Стабилност и брзина

Сите апликации и онлајн алатки се базирани на Цлоуд технологијата! Кај изработката на апликацијите ги користиме искљуцително проверени лиценцирани алатки који гарантира квалитетот, стабилноста и брзината на систем.

Гаранција за задоволство

Eдноставност на користење

Eдноставност на користење и пристап од било кој уред кој има пристап co интернет, ви дава чувство на слобода и задоволство. Поминувајте повеќе време со своите членови, наместо на работната маса!

Редовна надградба на системот

континуирана обука и едукација

Со постојано подобрување и автоматскo надополнување на нашите апликации и онлајн алатки, ќе бидете секогаш во тренд. Врз новата технологија надградбата на нашите апликации за сите корисници вршиме целосно автоматски.

Подршка 24/7

sсекогаш на располагање и професионална подршка

Ако ви треба техничка поддршка или сакате да го пријавите некој проблем на нашите услуги, ве молиме контактирајте со нас преку e-mail, доколку имате прашање во које нe сте најделе одговор во нашата база на знаење, можете да контактирате со нас преку е-пошта.

Обидете се co демо верзија на систем

Флексибилно решение

можно прилагодување на барање

Сите наши апликации и онлајн алатки можете да го прилагодите во вашиот административни панел. Можно е за надградба на системот за различни функции или да додадете дополнителни полиња во зависност од вашите барања! За дополнително на прилагодба имате нашата база на знаење.

Обидете се co демо верзија на систем

Податоци за безбедност Backup

Редовно и безбедно Поддржувајќи на податоците

Автоматско бекап на вашиот систем и база на податоци за работа на нашите сервери дневен, неделен и месечен основа на дополнителни бекап сервер кој гарантира целосна безбедност на податоците на вашите членови и враќање на податоците во случај на потреба.

Обидете се co демо верзија на систем

Реклами на нашите партнери