Изберете систем за да одговараат на вашите потреби | NpoSoft

Изберете систем

Изберете систем за да одговараат на вашите потреби

ОСНОВНИ

МКД 110/месечно

или 1250 МКД годишно
 • ДO 500 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
 • ИЗБЕРЕТЕ ГО ИМЕТО

ПРЕМИУМ

МКД 170/месечно

или 2000 МКД годишно
 • ДO 700 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
 • ИЗБЕРЕТЕ ГО ИМЕТО

АДВАНЦЕ

МКД 210/месечно

или 2500 МКД годишно
 • ДO 1000 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
 • ИЗБЕРЕТЕ ГО ИМЕТО

ГОЛД

МКД 250/месечно

или 3000 МКД годишно
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ЧЛАНОВА
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
 • ИЗБЕРЕТЕ ГО ИМЕТО

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМ:

Проверете зошто нашата систем е избран над 1000 различни асоцијации

 • HR825
 • BIH65
 • RS261
 • SI9
 • ME23
 • INT3

Реклами на нашите партнери