FAQ

IZBERETE SISTEM:

Često postavljana pitanja

Pitanja i odgovori prema kategorijama. Izaberite kategoriju kako biste pročitali pitanja i odgovore koje smo za vas pripremili. Većina važnih odgovora dostupni su na ovoj stranici. Ako ne pronađete odgovor na traženo pitanje slobodno nas kontaktirajte!


Opšta pitanja

Kako se radi instalacija sistema na računar?

Sistem nije potrebno instalirati na sopstveno računar. Sistem se nalazi u Cloud-u i može mu se pristupiti sa bilo kog uređaja koji ima pristup internetu; računar, tablet, pametni telefon ili neki drugi uređaji.

Kada mogu početi koristiti sistem?

Sistem možete početi koristiti čim završite proces porudžbine. Nakon uspešne registracije primiti ćete email sa pristupnim podacima i daljim uputstvima za rad u sistemu.

Kako personalizovati sistem?

Sistem se personalizira putem svog korisničkog interfejsa. Personalizovati možete svoje lične podatke, podatke o društvenim mrežama, izmeniti logotip na naslovnoj strani sistema, izmeniti logo u zaglavlju dokumenata koje se štampaju u PDF formatu te postaviti sopstveni dizajn članskih karata.

Da li je sistem kompatibilan sa karticama?

Sistem je prilagođen za rad sa svim vrstama članskih karata, bilo onima jednostavnim s članskim brojem, karticama sa barkodom, magnetnom trakom ili beskontaktnim karticama. Isto tako sliku korisnika možete preuzeti direktno sa Veb kamere, kamere na tabletu ili pametnom telefonu!


Čemu služi sistem za evidenciju članova?

Kome je namenjen sistem za evidenciju članova?

Sistem mogu koristiti svi koji imaju potrebu za vođenjem članova. Prilagodljiv gotovo svim zahtevima pa ga osim udruženja mogu koristiti i druge organizacije, savezi, kompanije, sportski i drugi klubovi.

Čemu služi sistem?

Sistem za evidenciju članova prvenstveno služi za zakonski pravilno i kvalitetno vođenje i praćenje članova a kako bi zadovoljio sve Vaše potrebe u dogovoru sa Vama ćemo ga prilagoditi upravo onako kako Vi to želite.

Koje su mogućnosti sistema?

Osim vođenja i praćenja statusa članova (aktivni ili ne aktivni) sistem Vam omogućava čuvanje datoteka kao što su pristupnica, kopija lične karte, pasoši, lekarske dokumentacije i drugih datoteka. U sistemu postoji i opcija vođenja beleški o svakom članu. Isto tako Vam omogućava štampanje lista članova prema različitim kriterijumima, članskog kartona i članske karte.

Da li sistem može nadograđivati prema mojim zahtevima?

Postoje dodaci koji se mogu instalirati na vaš zahtev kao što je dodatak za slanje SMS poruka direktno iz sistema. Isto tako sistem je moguće prilagoditi vašim potrebama kao što je dodavanje dodatnih polja koja su vam potrebna za kvalitetniju evidenciju članova.


Kolika je cena sistema?

Sistem do 500 članova

Cena sistema do 500 članova je 217,00 RSD mesečno (2500,00 RSD godišnje), Sistem mogu koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem do 700 članova

Cena sistema do 700 članova je 334,00 RSD mesečno(4000,00 RSD godišnje), Sistem mogu koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem do 1000 članova

Cena sistema do 1000 članova je 417,00 RSD mesečno (5000,00 RSD godišnje), Sistem mogu koristiti više korisnika na više uređaja!

Sistem sa neograničenim brojem članova

Cena sistema sa neograničenim brojem članova je 500,00 RSD mjesečno (6000,00 RSD godišnje), Sistem mogu koristiti više korisnika na više uređaja!

Koji su naačini plaćanja sistema?

Sistem je moguće platiti uplatom po ponudi putem Vestern Uniona, kreditnom ili platnom karticom putem Pay Pal-a.

Oglasi naših partnera