O nama

IZBERETE SISTEM:

Naša organizacija

Kancelarija u Dablinu

O nama

Organizacija NpoSoft je nevladina, neprofitna i nezavisna organizacija koja okuplja volontere sa područja bivše Jugoslavije. Delujemo s ciljem automatizovanja administrativnih poslova u radu svih organizacija čije poslovanje zahteva vođenje i brigu o svojim članovima.

Finansiramo se isključivo prodajom naših aplikacija i online alata a prihod od prodaje ulažemo u edukaciju naših članova i unapređenje naših sistema na zadovoljstvo svih naših korisnika.

Organizacija NpoSoft osnovana je 2012 godine, sedište organizacije je u Irskoj, Dablin a trenutno poslujemo putem naših partnera na području Hrvatske, Srbije, Slovenije Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Dostignuće

Dostignuće

Od 2012 godine kroz naš centar za edukaciju prošlo je više od tri-stotinjak mladih visoko-obrazovanih stručnjaka koji su svoje znanje i veštine o novim tehnologijama usavršili kroz volontiranje u našem centru.

Čast i poštenje

Čast i poštenje

Čast i poštenje spadaju u najbitnije moralne vrednosti svakog društva. Ove moralne vrednosti su izuzetno moćna pokretačka, etička, socijalna, duhovna, običajna snaga i moralna vrednost naše organizacije. Kolika je moć ovih vrednosti najbolje se vidi po broju korisnika naših sistema.

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje

Podići svest o važnosti društveno odgovornom poslovanju u organizacijama civilnog društva, sindikatima te drugim udruženjima naša je misija. Cilj je podsetiti organizacije civilnog društva i druga udruženja na svrhu njihovog postojanja.Podići svest o važnosti društveno odgovornom poslovanju u organizacijama civilnog društva, sindikatima te drugim udruženjima naša je misija. Cilj je podsetiti organizacije civilnog društva i druga udruženja na svrhu njihovog postojanja.

Mi u NpoSoft-u gotovo 90% prihoda od prodaje naših aplikacija i online alata vraćamo društvu kroz ulaganje u edukaciju mladih ljudi, pomaganju drugim organizacijama, ulaganje u nove tehnologije. Korišćenjem naših aplikacija i online alata procenjujemo da samo organizacije civilnog društva na štampanju raznih papirologija uštede na hiljade evra.

Kancelarija u Dablinu

Oglasi naših partnera

Naši klijenti